Mütevelli Heyet Üyeleri

Mustafa METERELLİYÖZ

1974 Yılı Bolu İli Seben ilçesi Kızık Köyü doğumluyum. İlkokulu Bolu inkılap İlkokulu, Ortaokulu Bolu Atatürk Ortaokulu, Liseyi Bolu Atatürk Lisesinde bitirdim. 1991 Yılında girdiğim Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1995 yılında mezun oldum. Milli Eğitim Bakanlığında 1 (bir) yıl öğretmen olarak çalıştım. Yedek subay olarak askerlik hizmetimi tamamladıktan sonra 07. 02. 2000 tarihinde Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığında Makine Mühendisi olarak çalışmaya başladım. Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi ve Düzce Üniversitesinin (2008 yılına kadar) Tüm altyapı, Bina ve Hastane inşaatlarında ve izzet Baysal Vakfı tarafından Üniversitemize yaptırılan binaların proje, kontrollük ve ihale aşamasında bil fiil çalıştım. Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığında Makine Mühendisliği Görevinin yanında 10 sene Şube Müdürlüğü Görevini de ifa ettim. Halen Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesinde Makine Mühendisi olarak çalışmaktayım. İzzet baysal Vakfının 178 Nolu bursiyeriyim. Evli ve 2 kız çocuk babasıyım.