Geleneksel İzzet Baysal Vakfı Başarı Ödülleri Verildi

Ödül törenine Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Erol Ayaz, Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, İl Sağlık Müdürü Seracettin Çom, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Şerafettin Çilkara, İzzet Baysal Vakfı yöneticileri, okul müdürleri, lise birincileri ve aileleri katıldı.

Törende konuşan İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman: “ Her yıl başarılı gençlerimizi ödüllendiriyoruz ödüllendirmeye de devam edeceğiz.
Çünkü İzzet Baysal Vakfı yatırımın en güzelinin insana olan yatırım olduğunun bilincindedir. İzzet Baysal Vakfının hedefinde eğitim ve sağlık vardır ve bugüne kadar 141 eser meydana getirmiştir.” dedi.

Her sene Abant İzzet Baysal Üniversitesine yerleşen bölüm birincileri ve bölüme yerleşen en yüksek puanlı Boluluya burs verdiklerini söyleyen Mustafa Yaman, konuşmasını İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ı mesajını okuyarak bitirdi.

Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Cengiz konuşmasında: “İzzet Baysal’ı bu mübarek ramazan ayında anıyorum. İzzet Baysal, eğitim ve sağlığa yaptığı yatırımlarl0a sadece Bolu’nun değil tüm Türkiye’nin tanıdığı bir hayırsever. Yatırımlarından dolayı kendisine ve miras bıraktığı vakfa teşekkür ediyorum.

Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan: “Liselerimizden okul birincisi olarak mezun olan öğrencilerimizin bu ödülleri hak ettiğini düşünüyorum. İzzet Baysal hayırseverliği Bolu sınırlarını aşmıştır.

Onun hedefi bu milleti milli manevi değerlerine sahip çıkan çağın gereksinimlerini yakalayan bir nesil yetiştirmek. İnşallah gençlerimiz geleceğin Türkiye’sini İzzet Baysal’ın hedefleri doğrultusunda gerçekleştirirler.” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, liselerimizi birincilikle bitiren 58 öğrenciye ödüllerini verdi. Öğrencilere çeyrek atın, İzzet Baysal madalyonu, takdirname, Türkiye bayrağı ve nutuk hediye edildi.