İLELEBET İZİNDEYİZ ATAM

İzzet Baysal Vakfı yönetim kurulu üyeleri olarak Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabirdeki ebedi istirahatgâhında ziyaret ettik.

Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Yamaner, Mustafa Meterelliyoz, Kemal Sert, Atilla Uçar ve Muhabbet Koç ziyaret esnasında mozoleye; Atamıza sevgi, saygı ve bağlılığımızı ifade eden çiçeğimizi sunduk.

İzzet Baysal Vakfı Başkanımız Ahmet Baysal’ın Cumhuriyetin 100. Yılı mesajını anı defterine kayıt edilmek üzere paylaştık.

Başkanımızın mesajı;

Sevgili Ata’mız

Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğun 100. Yılında Bolu’da İzzet Baysal Vakfı yöneticileri olarak mütevazı bir grup huzuruna şükranlarımızı ve minnet duygularımızı ifadeye geldik. Vakfımızın kurucusu rahmetli İzzet Baysal’da aynen senin yaptığın gibi tüm malvarlığını karşılıksız milletine armağan etmiş ve kurduğu vakıf eliyle doğduğu ve ilk feyzini aldığı Bolu şehrine bugüne kadar başta İzzet Baysal Üniversitesi olmak üzere 146 sağlık ve eğitim tesisi armağan etmiştir.

İzinden gidiyoruz ve sevgili Ata’mız izinden gitmeye de devam edeceğiz.

26.10.2023

Ahmet Şükrü Baysal

İzzet Baysal Vakfı Başkanı

Anıtkabir ziyaretimiz sonrası Bolu Milletvekillerimiz Sayın Yüksel Coşkunyürek, Sayın İsmail Akgül ve Sayın Türker Ateş’i ziyaret ettik. Ziyaretlerde Vakıf faaliyetlerimizi aktardık. 2024 yılı bütçemiz ile yapılabilecek yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. 2023 Aralık ayı içerisinde Kılıçarslan İzzet Baysal Aile Sağlığı merkezinin bitireceğimizi müjdesini verdik.

Yönetim kurulu olarak geçen hafta, Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç, BAİBÜ Rektörümüz Sayın Mustafa Alişarlı ve İl Sağlık Müdürümüz Sayın Muhammed Emin Demirkol ve bugün de Bolu Milletvekilerimize, BAİBÜ Tıp Fakültesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma hastanesindeki yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizin sorunlarını ilettik.

İzzet Baysal Vakfı olarak 2002 yılında halkımızın hizmetine sunulan BAİBÜ Tıp fakültesi hastanesine bakım onarımının yapılması, teknik altyapının yenilenmesi, büyütülmesi için gerekli ödenek çalışmalarının yapılması isteğini bir kez daha ilettik. Vakfımızın tüm eserlerinde devletimize armağan ederken yapmış olduğu protokolde bakım onarımlarının, yenilenecek altyapı yatırımlarının ilgili kuruluşlara ait olduğunu, vakfımızın yeni hayırlar konusunda her zaman devletimizin yanında olduğunu belirttik.

Vakıflar Genel Müdürü Sayın Sinan Aksu’yu makamında ziyaret ettik. Vakfımızın çalışmaları hakkında kendisini bilgilendirdik. Genel Müdür Sayın Sinan Aksu Bolu’yu ve İzzet Baysal Vakfını yakınen tanıdığını belirtti ve ziyaretimizden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Son olarak da Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Bolu’lu hemşehrimiz Sayın Suat Çelen’i makamında ziyaret ettik. Uluslararası Cimnastik Federasyon Başkan Yardımcılığı’na seçilen ve iki yıldır Türkiye’de yılın federasyonu olma başarısını gösterdiği için kendisini tebrik ettik ve başarılarının devamını diledik.

Yönetim Kurulu Üyeleri ortak açıklaması

Başkanvekili Fatih Yamaner