Mütevelli Heyet Üyeleri

İlkay BAĞATIR

01 Ağustos 1973 tarihinde Bolu İli Kıbrıscık ilçesinde doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitim öğretimini Bolu’da tamamladım. 1995 yılında Vakfımızın en büyük eseri olan Üniversitemizin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldum. Mezuniyet sonrası Mali Müşavirlik stajına başladım. Askerlik görevini Ankara ve Tekirdağ’ da yaptım. Askerlik görevinden sonra Mali Müşavirlik stajımı tamamladım ve 2002 yılında kendi işyerimi açtım. 2016 yılında da dört meslektaşım ile birlikte Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ortaklığı kurdum. 2010 -2022 yılları arasında Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2022 yılı Mayıs ayında yapılan genel kurulda da yönetim kurulu başkanlığına seçildim. Birçok sivil toplum kuruluşuna üyeliğim ve aktif görevim bulunmaktadır. Üniversitemizin Mezunlar derneğinde yönetim kurulu üyeliğim de devam etmektedir. Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Arzu BAĞATIR ile evli olup, Zeynep Sena ve Azra isimlerin de iki kız evlat sahibiyim.