Mütevelli Heyet Üyeleri

Sabahattin Eratalar

10 Mart 1928 yılında Bolu'da doğdum. Babam Bolu'nun en büyük bakkalı idi. O nedenle çocukluğumdan itibaren ticaret içinde yetiştim. 1943 yılında Bolu Ortaokulunu ve 1946 yılında Kastamonu Apturrahmanpaşa Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Bölümü'ne kaydoldum. Bir yıl sonra hastalanarak üniversiteyi terk ettim. Üç yıla yakın alçı korse ve alçı yatakta tedavi gördüm.

1950 yılında sigorta işleri ve muhasebecilik mesleği ile ilgili zamanın aktarlar çarşısı içinde büro açtım. Ticaretin her dalında faaliyette bulundum. 1956 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine girip 1960 yılında mezun oldum.

1951 yılında Emine Tör ile evlendim. Nesibe ve Nuran isminde de iki kızım var. İkisi de evli ve bunlardan üç torunum var. Bildiğiniz gibi rölantede çalışarak hayatımı idare ettirmeye çalışıyorum.

İzzet Baysal Vakfı'nın mütevelli üyesi olmaktan gurur duyuyorum.